Любопитно

С истински екшън започва тази вечер новият сезон на „Откраднат живот“

Най-известната болница в България, която е неизменна част от историите на героите в новия сезон на сериала „Откраднат живот- Критична точка“, ще бъде разтърсена от неочаквани събития и промени.

[ad id=“225664″]

Екип на Новините на NOVA  проследи първите емоции от случващото се в МБАЛ „Св. Кирил“, с които ще започне и първият епизод на пети сезон на хитовия български сериал. „Болницата е поставена в тежко положение и лекарите ще се борят с цената на всичко, за да потърсят спасение и да разберат кой е виновникът“, заявиха актрисите Деси Бакърджиева, Марта Вачкова, Ернестина Шинова и Янина Кашева, които ще видим в ролята на протестиращи.

[ad id=“238430″]

Галя Стилянова блъска доцент Захариев от ръба. Макар и метафорично, не е изключено тя да вземе неговото място“, загатна Ралица Паскалева, която беше гост на водещата Гала в „На Кафе“. Чаровната актриса обяви и най-голямата новина от личния си живот – че с половинката й, либерото Теодор Салпаров, очакват дете. Ралица добави, че продължава да се снима в предстоящите епизоди, а феновете на сериала ще имат възможност да проследят промяната ѝ.

Тази вечер зрителите ще видят Велислав Павлов като доктор Марио Ковачев, който ще се окаже в разгара на истински екшън. Марио не само ще се превърне за минути в част от екипа на болницата, но и ще има възможност да спаси човешки живот, поставен в екстремна ситуация.

Как ще приключи стачката в болницата и кой ще бъде новият директор? Какво ще задържи трайно братя Ковачеви в МБАЛ „Св. Кирил“? – феновете на българския медицински сериал ще разберат тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Красимира Янкова

Recent Posts

Калояна Налбантова също спечели квота за турнира по бадмитон на Олимпийските игри в Париж

  Състезателката по бадмитон се присъединява към сестри Стоеви в надпреварата по бадминтон на Игрите…

4 минути ago

ЦКБ подкрепя международния турнир по таекуондо TURBO TROPHY

Състезанието ще се проведе на 11 май в зала "Асикс Арена" в София...

14 минути ago

Експерт: Лесно е да се заиграеш с хляба преди избори

В последните минути НС реши съдбата му...

15 минути ago

Мария Дуковска: Очаквайте много забавления и награди за цялото семейство на Day off – Family time

Ателие за приказки, ретро кът и много приключения ще зарадват посетителите на първото семейно събитие…

22 минути ago

МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗВЕЗДИ НА СТАРА ЗАГОРА ЗА 2024 Г.

МАТЕМАТИЧЕСКИТЕ ЗВЕЗДИ НА СТАРА ЗАГОРА ЗА 2024 Г., съобщиха за ЗАРАТА На 11 май от…

един час ago
image0 (9K)