Тази вечер във „Вътрешен човек“ една нишка повежда Сарп към търсения от него отговор

Тази вечер в епизода от турския сериал „Вътрешен човек“ една тънка нишка повежда Сарп към най-желания от него отговор на въпроса къде е брат му Умут.

Сарп и Мерт успяха да заловят убиеца на Мелек. Те го изтезават, за да им издаде скривалището на Кудрет, след като го научават, Мерт убива Серкан.

Хората на Джелял правят още един удар, хващайки стрелеца, който прави неуспешен опит да убие Касапина на погребението на дъщеря му.

Вечният късметлия в мафиотските среди – Хасан, пак намазва от доста нелепото си положение. Заедно с довереника си Берке, той е затворен в имението на Кудрет, но съвсем случайно двамата откриват там купища пари. Докато се опитват да избягат, товарейки парите, Берке носи на Рижия много ценни документи.

Плановете на Касапина да убие Кудрет се провалят, защото полицията арестува врага му. Юсуф го разпитва в управлението, като иска да сключи сделка с него, с която Кудрет да предаде Джелял, но той отказва. Вендетата е по-силна от самосъхранението.

Идва ред и на Мерт в мафиотската йерархия. Джелял го представя като негов заместник пред хората си. Касапина се чуди как обаче да отстрани Сарп. Давуд искрено злорадства от изгубените позиции на съперника си.

Какво научава Сарп от Фулия, което ще му помогне да открие брат си, гледайте довечера в епизода от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)