Тази вечер във „Вътрешен човек“ изненадващо се появява още една къртица сред мафиотите

Тази вечер в турския крими сериал „Вътрешен човек“ изненадващо се появява още една къртица сред мафиотите, но не сред хората на Джелял, а на друг фронт.

Татко Джелял или актьорът Четин Текиндор, за когото журналист пуска иронична забележка, променила живота му

Ще видим Сарп и Мерт все по-често един до друг, независимо, че те все още са от двете страни на барикадата.

Яшар напада Сарп в заведението на Фюсюн, но Мерт се намесва и започва да стреля. Полицаят се опитва да разбере какво общо имат Яшар и Сарп.

Напълно променен, Чаатай Улусой влиза в ролята на българския турчин Коджи Юсуф

Джошкун идва в съзнание и Сарп започва да го разпитва, ала Давуд нахълтва в болницата. Башър и Сарп са принудени светкавично да разместят пациенти, за да скрият Куция.

Мелек иска Джелял да ѝ каже името на майка ѝ. Веднага, след като го научава, тръгва да издирва роднините си, но Касапина ѝ изпраща опашка. Момичето успява да се отскубне от преследвачите си и в крайна сметка открива леля си, която не е особено въодушевена от срещата.

Убиват Мелек от “Вътрешен човек”. Българска следа в произхода на красавицата

Джелял побеснява заради нападенията, извършени от хората на Яшар и изпраща Сарп да го ликвидира. Полицаят под прикритие влиза в склада, където бяха Рижия и Яшар, но там се появява и Мерт. Докато разговарят, Сарп вижда оставен знак в кръстословица във вестника.

Какво означава този знак и накъде ще поведе той Сарп? Кой е внедреният в наркосредите агент на полицията, когото Яшар иска да убие, и защо директор Юсуф не знае за него, предстои да научим тази вечер от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)