Тази вечер във „Вътрешен човек“ Касапина залавя Сарп и Мерт

Тази вечер в хитовия турски, крими серил „Вътрешен човек“ Сарп и Мерт попадат в ръцете на Джелял Касапина, след като успяват да го надхитрят и да си оставят вратичка за спасение.

Братя Йелмаз стават като добре сработена машина, готова да смаже най-големия им враг – стария мафиот Джелял. Двамата си разпределят задачите да спасят Йешим и Мустафа от главорезите, като по този начин осигурят показанията на Йешим срещу Касапина. В играта им влиза и Джошкун.

Йешим поставя условие да ѝ доведат сина и тогава тя би предала на полицията Джелял.

Мерт успява да убеди Мустафа, че ще го заведе при майка му. Но мафиотите залавят
детето и Умут.

Сарп пие кафе и му прилошава. Опитва се да избяга от хотела, но опиатът в кафето му засилва действието си и Давуд го залавя. Така и двамата братя са отведени в склада на Рижия.

Когато и Сарп се свестява, братята съобщават на Джелял, че държат Мустафа. Първоначално той не им вярва. Но след като проверява казаното, разбира, че момчето не е
в къщата им. Джошкун е отвел малкия.

Касапина подготвя контраудар, заплашвайки Сарп и Умут, че ще отвлече Фюсюн и Ейлем, но когато хората му отиват в тайната им квартира виждат, че тя е празна. Джелял побеснява.

В ролята си влиза и Джошкун, който звъни на мафиота и му казва, че ако освободи единия от братята, ще му даде Мустафа. При Куция отива Йешим и прегръща сина си.

Касапина освобождава Мерт, но му слага предавател.

Какво още ще се случи в епизода от сериала „Вътрешен човек“, гледайте от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)