Тази вечер във „Вътрешен човек“ около Мерт дебне смъртна опасност

Тази вечер в епизода на турския  крими сериал „Вътрешен човек“ репутацията на Мерт в мафиотския клан на татко Джелял се разклаща.

След екшъна на гробището и убийството на Кудрет, Сарп отива при Джошкун, но Давуд отново е по петите му и съобщава на Касапина къде е предателят. Главорезите тръгват към адреса, за да довършат и Сарп, предвождани от Мерт.

В склада се чува борба и шум, което кара стария мафиот да изпрати и Давуд вътре, за да защити Мерт. Умут успява да спаси брат си и Джошкун, заблуждавайки Давуд. Но мъжът с вечната шапка на главата, никак не е глупав. В него започват да се прокрадват съмнения за лоялността на Мерт.

Ново 20! На крачка от Финала на “Вътрешен човек” режат от сериите

В статията, която Йешим прочита пише, че Сарп е внедрен в редиците на мафията полицай, а виновен за смъртта на Юсуф е Мерт. Джелял нарежда да открият Ейлем и да я убият. Новият началник поставя под охрана семейството на Йелмаз, но Давуд прибягва до хитрост, за да открие местонахождението им.

Вижте кога ще бъде големият финал на сериала “Вътрешен човек”

Сарп се опитва да привлече на своя страна Сема, като я информира, че Джелял е убил Кудрет, но тя засича локацията му и тръгва да го преследва.

Мерт научва от Йешим за написаното във вестника и веднага му светва червената лампичка, че семейството и любимата му са в опасност.

Какви съмнения започват да глождят и Касапина, гледайте в епизода довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)