Тази вечер в „Мрежа от лъжи“: Асия и Деря са развълнувани, че Бахар е бременна

Асия казва на Али, че ще помогне на мъжа да си върне паметта. Нил иска да му благодари, че им е спасил живота.

Нил признава на Асия, че се е почувствала тъжна, когато е видяла Селчук с новата му. Нил не разбира защо й е предложил работа. Тя кани Асия в ресторанта, за да я види.

Гьонюл настоява да се срещне с Волкан, след като разбира, че той вече не иска да купува къщата.

На Бахар й прилошава отново и Деря я кара да си направи изследвания.

Асия носи ключа на Хасан и се засича с Джавидан. След като лекарката си тръгва, Джавидан пита ключаря какво е искала Асия, но мъжът не издава.

Волкан пита Али дали иска да излязат заедно, но той твърди, че има планове със Селен.

Полицията не открива нищо за самоличността на Арас на мястото на инцидента, така че всички, включително Арас, се чудят дали не е мафиот. Асия обаче продължава да му помага.

Мъж на име Кадир, се среща с Деря, за да получи информация за Арас. Той се представя като медицински представител и Деря веднага е спечелена от неговите комплименти и внимание.

Селчук отива по-рано в ресторанта си от обичайното и е изненадан да види Нил там. Той забелязва, че тя и един от работниците се разбират доста добре.

Гьонюл заявява на Волкан, че знае, че той е искал тайно да продаде къщата и да напусне Дерин и сега той трябва да й върне всичките пари, преди Халюк да разбере.

Асия и Деря получават резултатите от изследванията на Бахар и казват на приятелката си, че е бременна. Трите са много развълнувани.

Арас си спомня нещо за инцидента и моли Асия да го заведе до мястото на инцидента.

Бахар се обажда на Мелих и му казва, че трябва да му съобщи нещо. Ще го чака за вечеря.

Халюк разбира, че Гьонюл е изтеглила 5 милиона лири.

Джавидан разказва на жените от фондацията, че е видяла Асия при един ключар. Тя смята, че си е купила замък. Невин споделя, че е доволна, че Асия се е върнала в болницата.

Асия купува телефон на Арас и му го подарява. Той е приятно изненадан и я снима.

Източник: Telenovellas News


image0 (9K)