Тази вечер в „Завинаги“ Есма султан тръгва на война

Тази вечер в епизода на турската драма „Завинаги“ властната и нетърпяща възражения Есма султан не може да се примири, че любимият ѝ син е престъпил волята ѝ и се е оженил за тази, която не тя е избрала.

На война, като на война… Само една мразеща с цялата си душа свекърва може да отмъщава на нежеланата си снаха по всички възможни начини. Точно това прави с голяма доза злоба и майката на Фарук.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

Той води в Бурса Сюрея и двамата се настаняват в имението. Есма приготвя стаята на младоженците, но сърцето ѝ е пълно с омраза към натрапницата. Без да се прикрива тя заплашва снаха си, че ще разбие живота ѝ. А войната, която ѝ е обявила, е на всички фронтове. Освен постоянното съскане, Есма отказва да седне за вечеря на една маса със Сюрея. Вечерята със семейството, която допреди дни беше свещен акт за майката на Фарук.

Сюрея всячески се опитва да угоди на свекърва си, извинява се, че е объркала плановете ѝ, прави стъпки за сближаване, дори приготвя ястие за Есма, като ѝ го поднася в стаята. Но лошотията понякога няма граници. Вилнеещата Есма хвърля подноса с храната.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)