Тази вечер в „Завинаги“ над Сюрея надвисват нови черни облаци

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителите все повече ще си задават въпроса дали на Ипек ще стигнат коварството, умението да плете интриги и любовта ѝ към Фарук, за да продължи да живее като снаха в семейството на Есма султан. Като снаха, но като жена на брата, когото тя не обича.

Както стана ясно, Каймет отдавна е наясно с бляновете на дъщеря си и нееднократно я предупреждава да се откаже от амбициите си спрямо Фарук. Майката знае също, че бракът на Ипек с Фикрет все още не е консумиран и предупреждава момичето, че всичко ще се разпадне, ако продължава така. Но както се получава винаги в големите богаташки къщи, все някой подслушва разговорите на другите. В случая не кой да е, а точно тази, от която зависят толкова много неща – свекървата Есма, която чувайки за какво иде реч, направо се вбесява.

Другата тревожна линия в теленовелата, която поддържа напрежението, са кроежите на Адем за отмъщение. Натрупал достатъчно средства и влияние, братът, за когото никой от семейство Боран не знае, тръгва в атака. След като създаде конкурентна на тяхната фирма, виждаме Адем вече на масата в къщата на баща си, заедно със своята майка, да вечеря с братята си. Неговото фриволно поведение обаче, никак не се нрави на пуританското семейство.

Фарук е нащрек, настръхнал срещу Адем по скоро по интуиция, отколкото заради някакви факти, тъй като проучването за новопоявилия се Адем, което беше разпоредил, удари на камък. Отношенията между Адем и Дилара не са тайна за Фарук, затова той кара Сюрея да предупреди приятелката си да внимава.

Какво ще се случи с една друга интрига, която се оформя, тази с Бегюм – бившата приятелка на Фарук, гледайте довечера в епизода на „Завинаги“ от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)