Тази вечер в „Сълзи от рая“ Кая разкрива конспирацията срещу него и действа мълниеносно

Тази вечер в поредния епизод на турската драма „Сълзи от рая“ най-деен от героите отново е Кая, който пак излиза сух от водата. За кой ли път…

Арзу гарантира пред Селим, че Мелиса няма да навреди нито на него, нито на Дженет. Младият мъж е изправен пред още едно препятствие – майка му. Нилгюн иска от него да развали годежа си с Дженет, но естествено той не е съгласен с нея. Баба Мукадес я изхвърля от дома си.

Кая прави важно разкритие на прага на това самият той да бъде разкрит. Той разбира, че къртицата в дома му е прислужницата Пънар, която е съдействала на Селим. Кая вижда, че флашката му е подменена с друга и намира начин да си върне оригиналната часове преди тя да бъде разкодирана. Намира IT специалиста, ангажиран да разбие паролите, и нарежда на хората си да го пребият.

Кая не оставя нищо на съдбата. Следващият му ход е да отвлече дъщерята на доскорошната си прислужница, за да шантажира майката. Пънар е безсилна, когато детето ѝ е в опасност.

Подозренията на Дженет, че точно Арзу е нейната майка, се засилват.

Симулантката Мелиса прави отчаяни опити да задържи нещата в свои ръце, като „припада“ щом вижда сестра си, дошла да я види.

Какво още ще се случи в епизода от сериала, гледайте довечера по бТВ. А в какви часове по дни, можете да разберете ТУК (заради излъчване на Фермата 5)


image0 (9K)