Тайсън Фюри разби Дерек Чисора в зрелищен мач

Тайсън Фюри, който защити титлата в тежка категория на Световния боксов съвет похвали своя съперник Дерек Чисора. Двубоят на британеца с неговия сънародник пред над 60 хиляди зрители на „Тотнъм Стейдиъм“ в Лондон беше прекратен в десетия рунд след тотално превъзходство за шампиона, научи ЗАРАТА.

„Чувствам се добре. Нуждаех се от това да нанеса няколко удара. Нямам нищо против Чисора, но е истински войн. Отново беше привилегия да имам мач срещу него. Проведохме три епични сблъсъка. Той е доста корав. Успях го и това би нокаутирало всеки друг, но той се справи. Определено имах нужда от няколко рунда“, заяви Фюри, цитиран от Ройтерс.

Очаква се през следващата година британският боксьор да има двубой срещу Олександър Усик, който е шампион в четири от петте версии в тежка категория. Тайсън Фюри се изправи лице в лице с украинския боксьор след края на мача му срещу Дерек Чисора.

Усик изгледа край ринга двубоя за титлата на Световния боксов съвет и беше освиркан от зрителите, когато лицето му се появи на големите екрани на стадиона.

„Ти си следващият“, каза Фюри на Усик.


image0 (9K)