Татуираните мъжаги изригнаха в „Черешката“

От първия епизод на тазседмичния „отбор“ в „Черешката на тортата“, братята Деян и Калоян Иванови дадоха заявка, че ще забавляват компанията с незлобливите си закачки, с оригиналното си чувство за хумор и приятелско отношение.

Снощи те и останалите участници бяха посрещнати от гимнастичките Владислава и Галина Танчеви. Златните момичета запретнаха ръкави и от тяхното съчетание в кухнята се появи много добро петстепенно меню, оценено по достойнство от голямата група.

Зрител за „Черешката“: Щом комбинирам с Европейското…

В предаването са поканени 5 двойки близнаци – всички бивши спортисти, които бързичко напаснаха вкусове и интереси и между тях се получи приятна симбиоза.

След като нахраниха бандата, грациите поканиха новите си приятели на… дансинга. И тук, на килимчето пред екрана на телевизора, Деян и Калоян изригнаха с танци и не само. Двамата мъжаги, според многото положителни коментари в социалната мрежа, са любимци на зрителите и сякаш от началото загряват, като всеки следващ епизод се отпускат повече, а забавното им поведение ескалира. Вероятно заради това от формата са ги оставили да бъдат домакини последната вечер, за да се задържи интересът на публиката. Няма лошо. Тактика.

Какво ще кажете за репликата на единия, че спортистът е продукт малко по-скъп от домата? – ами изби рибата.

Ще очакваме с интерес какво ще сътворят за гостите си татуираните грамади. От анонса стана ясно, че ще има месо като за трапезата на Флинтстоун. Най-сетне. Че момичетата им бъркаха какви ли не супички от ягоди и краставички…


image0 (9K)