Тежка криминална нощ в София: Въоръжен грабеж, пребит служител на бензиностанция…

Часове преди официалното откриване на Европредседателството на България диви екшъни тази нощ в различни краища на София се се разиграли диви екшъни.

За това сигнализираха читатели на БЛИЦ.

[ad id=“263680″]
Първият случай е от квартал Бистрица. Служител на бензиностанция е бил нападнат и пребит. Нападението е станало на ул. „Никола Крушкин-Чолака“. Пострадалият е транспортиран в болница. На място е пристигнала полиция, за да изясни обстоятелствата около криминалното деяние.

[ad id=“225664″]
В софийския квартал „Илиянци“ е бил извършен въоръжен грабеж. Престъплението е извършено на ул. „Грозден“, близо до ул. „Комета“. За произшествието съобщил жител на района. Четирима неизвестни са пристигнали с малка и тъмна кола, слезли и пребили двама братя на 40 и 45-годишна възраст. След въоръжения грабеж двамата пострадали са транспортирани в болница.

[ad id=“225664″]
В малките часове на деня в ж.к. „Младост 1“ съседи са се оплакали от буйна жена, която е започнала да чупи апартамента си в бл. 18 и да хвърля през прозореца различни предмети. На място са пристигнали служители на реда, като жената след това е била закарана до медицинско заведение.


image0 (9K)