Тест: Изберете най-глупавия човек от картинката

Нашият избор ни характеризира, дори когато става въпрос за малки неща. Ето как работи нашето подсъзнание. Това е най-простия тест: просто изберете кой от тези хора ви се струва най-глупав.

№ 1
Вие сте лидер, най-вероятно екстраверт. Хората около вас смятат, че на вас може да се разчита, но в същото време се славите като упорити и непримирими. Често взимате твърде прибързани решения, опитайте се да отделите малко повече време за мислене.

№ 2
„Седем пъти мери, един път режи“ се отнася за вас. Силната ви страна е мъдростта и емоционалната стабилност. Вярно е, че обичате понякога да прехвърляте отговорността върху другите. Вие сте мил човек и понякога хората се изкушават да ви използват.

Номер 3
Обичате да мечтаете, но мечтите ви са много смели и вие, трябва да се отбележи, ги превръщате в цели. Често се оказвате неразбираеми, тъй като възгледите ви изглеждат твърде екстравагантни за мнозина.

№ 4
Вие сте принципен човек със силен характер. Имате собствено мнение за всичко и винаги сте готови да отидете срещу системата. Но бъдете внимателни: не действайте във ваша вреда, а само за да докажете нещо на другите.

Превод от руски: Зарата


image0 (9K)