Тийнейджър в Пловдив посегна на майка си, удари и полицаи

Семеен скандал в центъра на Пловдив приключи с арест. Момче на 17 години бе отведено в ареста на Четвърто районно и бе глобено по указа за дребно хулиганство.

Единадесетокласникът не живеел с родителите си заради влошени отношения. По-възрастните обитавали къща край града, а момчето апартамент в Центъра. Една вечер в жилището била майка му. Между 17-годишният и майка му избухнал пореден скандал. Той прирастнал и във физическа саморазправа. Момчето хвърляло посуда по майка си, обърнало масата в хола и дори метнал през балкона покъщнина. Предметите паднали в терасата на техен съсед, който повикал полиция.

На място пристигнали служители от районното. Те заварили младежа и майка му в апартамента, карайки се. Тийнейджърът обиждал жената, псувал я и й искал пари. Той дори посегнал да я удари, но униформените се намесили. Ядосан от появата на служителите на МВР, момчето още повече избухнало. То посегнало и забило юмрук в гърдите на единия полицай.

Наложило се на 17-годишния да бъдат поставени белезници и да бъде отведен в районното. Там той прекарал 24 часа, а след това отведен в съдебна зала. Магистратите го наказаха с административна санкция глоба, в размер на 100 лева.

trafficnews.bg

 


image0 (9K)