Тити Папазов хвърчи с джипа си на червено

Шофьор е заснел грубо нарушение на правилата за движение по пътищата, извършено от баскетболния треньор Константин Папазов.

На клипа, публикуван във Фейсбук, се вижда как новият акционер на „Левски“ минава с джипа си през кръстовище в София на червен светофар, и то с висока скорост, съобщи Нова телевизия.

Пред репортер Папазов призна, че е извършил нарушението и заяви, че съжалява за постъпката си.

Граждани са подали сигнал за нарушение на пътя на баскетболния треньор на „Левски“ Тити Папазов. Става въпрос за преминаване на червен светофар на бул. „Черни връх“ в София – в близост до мол „Парадайс“.

Видеото е качено в платформата grajdanite.bg, която позволява подаване на всякакви сигнали, които след това могат да стигнат към отговорните институции.

Клипът е заснет на 20 юни, около 19:00 ч. На него се вижда как автомобил с марка „КИА“ и регистрационен номер CB4727AC преминава при червен сигнал на светофара и е спорно дали се съобразява с ограничението на скоростта.

Колата принадлежи на носителя на 35% от акциите на футболния “Левски” и това става ясно от второ видео, в което се вижда как същата „КИА“ спира за престой на ул. „Георги С. Раковски“. Паркирането обаче става на велоалеята.

В клипа се вижда как преминаващ с друг автомобил отправя предупреждение към шофьора: „Извинете, спрели сте на велоалея“. Отговорът на Константин Папазов е „Бягай, бягай, не се обаждай“.

При справка в сайта за сигнали на граждани, може да се види, че автомобилът с този регистрационен номер е извършил общо 14 нарушения. Едно от тях е на 13 юни, когато колата е паркирана на тротоар на бул. „Петко Каравелов“, а на 4 февруари шофьорът на МПС-то е докладван като „агресивен“ при изпреварване край сградата на БТА. На този ден потребителят Стефан Йорданов е качил три видеа с нарушения на колата на баскетболния треньор.

На 1 февруари автомобилът „КИА“ е засечен, че е паркирал неправилно на бул. „Петко Каравелов“, а през ноември миналата година се е движил в насрещното платно на ул. „Граф Игнатиев“.

В страницата с видеа и снимки присъстват още няколко нарушения, сред които най-сериозното е паркиране на място за инвалиди през май 2019 г.

От МВР казаха, че работят по случая.

https://www.facebook.com/vlacata/videos/10220457171972324/


image0 (9K)