Тити продава джипа, с който едва не помете хора там, където наркоман уби Милен Цветков

Тити Папазов продава мощния си черен джип за 38 000 лева, с който неотдавна мина на червено с непозволено висока скорост. Стана ясно, че това не е първото му безобразие на пътя. Тити се разкая в тв-ефир, акцентирайки върху факта, че бил публична личност, каквито личности не бивало да правят така. Не стана ясно осъзнава ли Тити, че нарушавайки закона с риска да убиеш хора при това, няма значение колко си публичен и колко не. Но това същото кръстовище яко друсан наркоман, мамин син, по Великден уби журналиста Милен Цветков.

Обявата за автомобила, марка Киа, вече е пусната в интернет. Почти веднага се появили кандидат-купувачи, които проявявали интерес, но засега Тити не се е договорил с никого. Папазов се притеснявал, че проблемите му с КАТ в последните дни може да доведе до отлив от желаещи да купят колата.

Миналата седмица в социалните мрежи се завъртя клип, на който се вижда как Тити профучава на червено без никакъв свян. Преди това пък беше заснет, че е спрял на велоалея, за да си говори по телефона. Оказа се, че иначе чувствителният Папазов има цели 3 фиша за различни нарушения. След като беше публично порицан, той се извини за минаването си начервено и обеща да се поправи, пише „Галерия“. В ефира на една от най-гледаните телевизии Папазов обяви, че ще си купува нова кола, но това нямало общо с безобразието му, засечено на бул. „Черни връх“ в столичния квартал „Лозенец“, което предизвика буря от гняв във Фейсбук.


image0 (9K)