Тишо изритал Венета и поискал развод, а не тя го е изгонила

Тихомир е инициаторът на развода с Венета Райкова. Макар че всички смятат, че тв звездата е изгонила съпруга си от семейното гнездо, нещата изобщо не стоят така, подшушнаха познати на известната двойка. Всъщност уж Тихомир не издържал той да бъде и мъжът, и жената вкъщи заради постоянно ангажираната си съпруга, писа „Таблоид“.

[ad id=“225664″]

Докато Венета ходела по снимки и постоянно търчала да прави интервюта и да събира материали, Тишо правел почти всичко вкъщи. Най-често той готвел, чистел и търчал по домашните и битовите задачи. Венета пък се прибирала вечер късно, твърде уморена от деня и твърде изнервена, за да разговарят и да сервира масата.

Всичко това довело до неизбежни конфликти и отчуждение и в един момент Тишо не издържал и тъкмо той предложил да се разделят. Преди това разбира се двамата опитали да залепят счупените парченца на отношенията си, да променят нещата, но това така и не се получило.

Преди 10-ина дни, на датата на венчавката им, водещата, пусна силно емоционално послание в Инстаграм: „Днес щяхме да празнуваме годишнина от брака! Да, имахме хубав брак, и хубав развод!“. И продължи: „Днес всеки е поел по пътя си, но аз винаги ще помня, че той ме е подкрепял и е вярвал в мен, дори когато аз не съм си вярвала“. Техни приятели предричат, че Тишо и Венета отново ще се съберат.

http://BNews.bg


image0 (9K)