Ти да видиш! Тризначките станаха моми англичанки

Поданиците на Нейно величество са по-щастливи, откакто тризначките Вяра, Надежда и Любов заживяха в Лондон. Този интелектуален прилив откъм Балканите датира от около две години, когато емблематичните риалити звезди решиха да изберат столицата на Великобритания за свой град.

По-важното е, че култовите благоевградчанки вече са досущ моми англичанки. Това вероятно ги е подтикнало да преведат имената си на английски и съвсем да накарат местната публика да занемее. Така Вяра вече се подвизава като Фейт, новото име на Надежда е Хоуп, а Любов пък вече се представя като Лав, като ги изписват на английски.

Емблемите на „Биг Брадър“ изтъкват, че вече говорят перфектно езика на Шекспир и смятат, че е по-хай да преведат имената си, за да могат всички британци да разберат какво означават те, пише „Галерия“. Според момичетата британците били далеч по-интелигентни и щом ги зърнели на улицата, веднага се обръщали след тях.

Схватливите благоевградчанки бързо разбрали каква е социалната политика на Острова и как могат лесно да изкарват добри пари.В Лондон като си красив – 300 паунда заплата повече, отсичат тризначките.

Преди няколко години трите заминаха с идеята да си направят фризьорски салон в Лондон, но мечтата им така и не се реализира. Докато едната е в майчинство, то другите две сестри са безработни, тъй като наскоро едната е била изгонена от мястото си като продавачка, защото работела по спортен клин. Другата бачкала в същия магазин и от солидарност напуснала.


image0 (9K)