Това са най-злобните зодии, далеч от тях!

Добре е човек да знае как ще реагират хората от обкръжението му в определена ситуация. За съжаление, понякога това е много трудно за отгатване. Случва се да познаваме някого от много години и въпреки това за нас той да си остава „тъмна Индия“. В такива случаи на помощ идват астролозите. Върху формирането на личността и модела на поведение, по думите им, влияят много фактори, сред които и зодиакалният знак, под който сме родени. А хората от тези две зодии са особено нападателни и трябва да сме много внимателни, когато общуваме с тях.

Разбира се, това съвсем не означава, че те са зли по рождение и отговарят на описанието по-долу. Просто трябва да имате предвид, че по природа те са склонни към агресия или гняв, които могат да се отключат по всяко време.

Ето ги и тях:

Овен

Овенът е под крилото на импулсивния и енергичен Марс. Ако е в добро настроение, не можете да намерите по-добър приятел от него. С представителите на този зодиакален знак никога не е скучно и винаги ще ви се притекат на помощ. Това се казва активен приятел.

Но бъдете готови да станете свидетели (участници) на истинска огнена буря, устроена от побеснял или в лошо настроение Овен. Всъщност, какво очаквате? Това все пак е представител на огнената стихия!

Упоритостта и раздразнителността често са присъщи на Овена, с когото не е лесно да се договориш, тъй като той често пренебрегва логическите аргументи на събеседника си. Да не говорим, че често в защита на тезата си мъжете Овни използват юмруци вместо думи.

Скорпион

Още едни подопечни на планетата Марс. В нормално състояние Скорпионът е дружелюбен и спокоен. На пръв поглед дори може да изглежда, че е много наивен. Не всички обаче осъзнават, че зад спокойствието се крият мощни урагани от силни емоции.

Това е много чувствителен зодиакален знак (Водната стихия го е надарила с това качество), въпреки че Скорпионите не са особено склонни да показват чувствата си. Но когато търпението им свърши, бъдете готови да се срещнете с разрушителния им гняв.

Когато на Скорпионите им прикипи, злобата и жестокостта излизат наяве. Чак когато успеят да се отърват от недостойните емоции и ниските страсти, ще имат възможността да се отворят за любовта, мира и доброта.

Всеки Скорпион минава по този път. Понякога те мислят, че живеят във вечна борба. Основното е да победят самите себе си.

jenata.blitz.bg

 


image0 (9K)