Той ли е мъжът на живота ви?

Заедно сте вече от известно време и сте сигурни, че чувствата ви към него са истински и много силни. Искате нещата да станат още по-сериозни, но все още има въпроси, които си задавате. Дали това е Той? Дали ви обича истински? Това са терзания на всяка влюбена жена, която е намерила специалния мъж и иска да го задържи до себе си.

Вижте как да разберете дали той е мъжът на живота ви!

Държи се мило с вас

Наблюдавайте внимателно държанието му спрямо вас, когато сте сами и когато сте с други хора. Ако той е винаги внимателен и мил, означава, че много държи на вас. Влюбеният мъж постоянно се интересува от състоянието на приятелката си, дали тя е добре, от какво има нужда. Той става мил и грижовен със своята избраница, ако чувствата му са истински и много силни. А и коя жена не обича да е обгрижвана от силен мъж?

Винаги показва, че сте най-красивата за него

Ако мъжът ви гледа влюбено и много често ви прави комплименти, той наистина ви обича и ви иска само за себе си. Влюбеният мъж забелязва нови прически, секси тоалети, нови обувки дори. Е, не очаквайте постоянно да ви повтаря какви прекрасни дрехи имате или колко ви е хубав гримът. Все пак си е мъж. Но има ли истински чувства към вас, той няма да забравя да ви каже колко красива сте и постоянно ще поддържа самочувствието ви.

Пази вашата любов и връзката ви

Ако той е правилният мъж, то никога няма да се откаже от вас. Понякога отношенията между двама души са сложни. Ще имате проблеми, скандали дори, но ако той ви обича и иска да прекара живота си с вас, ще направи всичко възможно да изгладите отношенията си. Влюбеният мъж се извинява. Той няма вечно да се съгласява с вас, може би ще държи на позицията си, но понякога ще отстъпва в името на вашата любов и щастие. Може да познаете специалния мъж по това, че той дава всичко от себе се, за да се разбирате, готов е на компромиси и може да прощава. Ако и вие го правите, няма никакво съмнение, че сте един за друг!

Винаги ви помага

Когато имате нужда от подкрепа, вашият човек винаги ще е до вас. Понякога ще загърбва своите проблеми, само за да ви помогне и да се чувствате добре. Той ще се смее и ще плаче с вас, ще ви разбира, ще ви изслушва, защото ви обича. По това може да разберете дали той е мъжът на живота ви.

 


image0 (9K)