Томаш след резила: Аз нямам притеснения, всяка вечер си лягам спокоен

Треньорът на Берое Александър Томаш обяви след загубата от Славия, че причината за поражението е на всички в тима. Той изрази разочарованието си.

„Не беше най-добрата продукция. Ние бяхме отборът, който искаше да победи. С два удара и 3 корнера, загубихме. Причината е в нас. Видях хора, които са под нивото си. Не може с 2-3 футболисти да вземем такъв мач“, добави той.

„Това е пореден такъв мач. Има доста хора, които са в зоната си на комфорт. Мобилизицията срещу по-сериозните противници е на лице, но в останалите мачове не е така. Има хора в нашата съблекалня са спокойни и им се хубаво в Берое. Трябва за се вземат мерки“, каза той.

„Крайните решения и такива, които се вземат под емоция са грешни. В поредица от мачове срещу противници, които не са от нашето ниво. Аз не съм човек, който иска да живурка“, добави Томаш.

„Аз нямам притеснения. Всяка вечер си лягам спокоен. Нямам проблеми в това отношение. Публиката е за това, да иска оставки или да ръкопляска. Не се притеснявам от оставките. Случва се при всеки треньор“, добави Томаш.

„Не съм разочарован за първи път. Но не може тази продукция да изнасяме. Щом съм допуснал да се стигне до тук, значи вината е моя. Но има и дребни детайли, които влиаят“, сподели още той.

„Съдийството беше безобразно. Но не е моя работа да коментирам. На нас ни трябваше победа“, добави още той.


image0 (9K)