Стара Загора

Топли одеяла и лакомства подариха общинските съветници в Стара Загора на малчугани

40 броя одеяла и спално бельо, както и толкова торбички с лакомства зарадваха малчуганите от центровете за настаняване от семеен тип в Стара Загора ден преди светлите Рождественски празници

Подаръците закупиха общинските съветници в града като жест за малките старозагорчета. Средствата пък събраха по време на коледното си тържество, на което разиграха търг и томбола, за да осъществят идеята си.
„Да зарадваме децата, които са лишени от родителска грижа, бе първата ни съвместна обществена инициатива и се радвам, че колегите откликнаха с желание. Всеки от нас включи в импровизирания търг свои вещи, които останалите откупувахме, така се събра достатъчно голяма сума, за да бъдем наистина полезни“, сподели председателят на Общинския съвет Мария Динева.

40 броя одеяла и спално бельо, както и толкова торбички с лакомства зарадваха малчуганите от центровете за настаняване от семеен тип в Стара Загора ден преди светлите Рождественски празници. Подаръците закупиха общинските съветници в града като жест за малките старозагорчета. Средствата пък събраха по време на коледното си тържество, на което разиграха търг и томбола, за да осъществят идеята си.
„Да зарадваме децата, които са лишени от родителска грижа, бе първата ни съвместна обществена инициатива и се радвам, че колегите откликнаха с желание.

Всеки от нас включи в импровизирания търг свои вещи, които останалите откупувахме, така се събра достатъчно голяма сума, за да бъдем наистина полезни“, сподели председателят на Общинския съвет Мария Динева.

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Един за друг ли сте?

Отговорете си на тези въпроси и разберете...

8 минути ago

Парадоксът „Белингам“: Дортмунд печели повече, ако загуби финала

Клауза в трансфера му позлатява германците...

един час ago

Зендая, Джей Ло – 10-те най-добри грим визии на Met Gala 2024

От ефирен градински блясък до тъмна женствена енергия...

един час ago

Какво е „секси вода“ – новата тенденция за лятото ?

Какво представлява тази напитка и какви са ползите й...

един час ago
image0 (9K)