Любопитно

Трагедия покоси Нора Шопова, синоптичката бяга от НОВА

Нора Шопова е аут от Нова телевизия. Едно от най-красивите лица, които казват времето напуска завинаги телевизията. Синоптичката не е уволнена както се говори. Тя решава сама да се махне от НОВА. Новината бе потвърдена от няколко работещи в частната медия. „Не сме я виждали от известно време. Говореше се, че е напуснала”, коментират кадри на телевизията.

Пред началниците си Шопова изтъква, че има лични причини да напусне и категорично се нуждае от промени след кончината на майка й. Близки до красавицата, която се изявява и като модел разкриват, че загубата на любимия човек я стресира. Майката на Шопова почина в разгара на лятото. Нора и половинката й Траян Косев правят опити за бебе. Стресиращата работа в телевизията съчетана със загубата на майка й пречат на Шопова да значене така желаното бебе. Затова едно от най-красивите лица в телевизията взема решение да се махне завинаги.

Тя ще продължи да се изявява като модел, но ще се пробва и в ново поприще. Шопова има желанието да започне да се занимава със специалността си, която е завършила. Нора е магистър по право има диплома от УНСС. Именно в университета се среща с голямата си любов Траян. Половинката на Шопова е успешен юрист. От няколко години гаджето на синоптичката е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас занимаващи се с правни и бизнес услугите.

Той вече е предложил работа на половинката си. Въпрос на време е Нора да започне да работи по специалността си, която е завършила преди няколко години, пише България Днес.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Кои качества силният пол намира за атрактивни?

Зрялата жена не е дребнава и не прави драми...

4 часа ago

Зодиите, които сдържат сълзите си

Не искат да изглеждат слаби...

5 часа ago

Румен Христов ще води листата на ГЕРБ – СДС в Монтана

Велизар Енчев води листата на "БСП за България" там...

6 часа ago

МВнР: Българите в Грузия да избягват големи събирания

При нужда да се обръщат към българското представителство в Тбилиси...

7 часа ago

В с. Балканци замесват козунаците по рецепти от майки и баби

Традиционно е козуначеното руло с богата плънка...

7 часа ago
image0 (9K)