Треньорът на Верея Благомир Митрев:Очаквам да се представим добре в първенството

Верея ще изиграе последната си контрола от зимната подготовка срещу Ботев (Гълъбово). Двубоя ще се играе в петък (9 февруари) от 15,00 часа на стадион Трейс Арена в Стара Загора. Причината за промяната е заради очакваните валежи през съботния ден.
Това е последна проверка за Верея преди подновяване на първенството в Първа лига.
[ad id=“263680″]
Футболистите на Верея продължават тренировъчния процес на клубната си база в града на липите, след като се завърнаха от подготвителния лагер в Анталия, Турция.
По време на престоя си в южната ни съседка Верея изигра четири контроли, а балансът е победа над Атирау с 2:1, две равенства срещу Раднички (Ниш) 0:0 и Жетису (Казахстан) и загуба от Хазар (Баку) с 1:2.
[ad id=“263680″]
Треньорът на Верея Благомир Митрев заяви че е доволен от подготовката десет дни преди подновяване на първенството в Първа лига.
– Мисля че се подготвихме добре. Сюлеймани и Георги Андонов са с контузии след лагера в Турция и не тренират пълноценно. С изключение на тях всички останали футболисти са здрави. В Анталия изиграхме добри контроли с добри отбори, заяви Митрев
[ad id=“263680″]
Той ще дебютира на треньорския пост  при домакинството срещу ЦСКА на 17 февруари от 15,00 часа на Трейс Арена.
Надявам се всичко да е наред и в мачовете ще се покаже. Очакваме футболисти на един – два поста,ако има възможност това ще се случи до края на тази седмица.
Мисля , че съставът ни е добре балансиран и ще се представи добре в предстоящите мачове от първенството, каза още наставникът на Верея.

image0 (9K)