Трите зодии, които са уникални в преструвките

Някои зодии често се правят на такива, каквито не са. С това искат да създадат определено впечатление за себе си или да могат да се възползват от нещо. Всеки от нас е имал такива моменти, но тези три зодии я носят редовно.

Ето и кои са те:

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец жадуват за нещо ново, за промяна, за приключения и вълнуващ живот – обикновено затова използват преструвки. Ще се преструват, че не опитват нещо за първи път, за да изглеждат по-уверени. Могат да се преструват, че имат повече опит или че познават добре чуждата култура, когато са в друга държава. Просто искат да се приобщят и да не се изложат. Имитират добре гласове, маниери, мимики.

Вярно е!

Близнаци

Близнаците имат много разнообразни качества в характера, лесно се адаптират, обичат промените. Понякога започват да се държат като друг човек, без дори да усещат, такива ли са по природа. Ако говорят с чужденец, ще започнат да говорят с неговия акцент. Ако говорят с актьор, и те ще започнат да се държат по-артистично. Затова се казва, че Близнаците имат 2 лица – нагаждат се спрямо събеседника си.

Така е!

Рак

Представителите на този знак изпитват нужда да преувеличават. Несигурни са в себе си и опитват да изглеждат много умни и интелигентни, дори когато нямат представа за какво говори някой. Когато някой в компанията каже нещо смешно или интересно, те посочват, че тъкмо са щели да споделят същото. Искат добрите идеи, шеги и умните отговори винаги да идват от тях. Не могат да търпят друг да блесне пред тях.


image0 (9K)