Три гимнастички от СКХГ „Импала“ Стара Загора в „Елита“ на България

При убийствена конкуренция от над 200 гимнастички премина квалификация за Категория “Елит”. От 27.02-02.03 в тренировъчната зала на “Арена Армеец” гр. София се проведе едно вълнуващо и интересно състезание. СКХГ ”Импала” участва с 11 гимнастички с потенциал за класиране в категория”Елит”.
– Нашият брилянт Виктория Пенева направи чудо. При девойки старша възраст тя се класира и доказа,че е номер 1 в “Олимпийското звено”. Само 20 гимнастички от 100 претендентки придобиват това право. Вики е родена 2006 г , а повечето и конкурентки са набор 2005- 2004г , споделиха от клуба по художествена гимнастика.
– Поздравления и за Петя Йорданова, която успя да се класира при девойки младша възраст.
При жените квотата за класиране е само 13 състезателки от 38 участнички , Ася Иванова е седма.
Поздравления и за съдийката ни Ро Божилова, която не само поставя прекрасни съчетания ,но стоически устоя на 4 дълги състезателни дни изпълнени с голямо напрежение.
Очакваме много повече и от другите ни състезателки в предстоящите състезания тъй ,като имат големи възможности, допълниха от старозагорския клуб.
Това са: Димана Стоянова , Сияна Велкова, Яница Иванова, Камелия Ослиева, Паола Георгиева, Ивайла Пачова , Аделина Загорова и Деница Стефанова.


image0 (9K)