Търси се веган, за една изключително трудна работна позиция: Директор по вкуса

Vibrant Vegan Co – търси идеалния човек, който да пътува по света и да яде растителна храна срещу $66 000 годишно.

Звучи като трудна работа, но някой ще трябва да я свърши, пише T+L.

„Търсим опитен човек с отлично небце, който да въведе вълнуващи нови и иновативни рецепти във Великобритания като наш нов директор на вкуса“, ​​пише компанията в описанието на позицията.

Той ще бъде отговорен за намирането и тестването на нови екзотични съставки и рецепти, които да бъдат включени в продуктите на компанията.

„Винаги търсим нови таланти, защото съм твърдо убеден, че това са хората, които правят една компания успешна“, казва Иън Бърк-Хамилтън, основател на Vibrant Vegan Co, пред Business Insider.

„Въпреки това, не мисля, че някога сме набирали кандидати за такава вълнуваща позиция. Това е много уникална и добре възнаградена работа, която, въпреки множеството си предимства, е и много изискваща,“ посочва още Бърк-Хамилтън.

Отговорностите ще включват дългосрочни пътувания до места, като Китай, Мексико, Япония, Турция и Чили. Директорът по вкуса не само ще опитва различни храни, но и ще създава партньорства в чужбина за компанията. Очаква се да работи по 35 часа седмично.

„Има стотици съставки и рецепти по света, които не са представяни на потребителите в Обединеното кралство, така че се надяваме новият ни колега да вдъхнови някои нови и вкусни рецепти за нашето веган меню“, добавя Бърк-Хамилтън.

„Вярвам, че иновациите са в основата на храната, така че искам някой с новаторски и креативен ум да ни помогне да изградим новите си рецепти,“ посочва още той.

Що се отнася до вида опит, който екипът търси, в длъжностната характеристика се посочва, че кандидатите трябва да имат „най-малко три години опит в бизнеса с храни или като готвачи“.

За предпочитане е да притежават образователна степен по хранителни науки и да имат желание да се съсредоточат единствено върху растителни съставки при работа.

За работната позиция можете да кандидатствате тук.

profit.bg


image0 (9K)