Тя ражда през 1985 г. и дава детето си за осиновяване. 22 години по-късно се случва нещо невероятно…

Животът непрекъснато поднася изненади, и когато те са приятни, хората са много щастливи. Както се получава и с героите на тази история – майка и син.

Също както и много други жени, за съжаление Кристин Талади е родила детето си, и веднага го е дала за осиновяване. Това се случва през 1985 година, когато самотната майка е решила, че по този начин му осигурява по-добър живот. В ония години тя е била бедна и несигурна за бъдещето си.
За щастие, тя все пак е разрешила след време синът й да я потърси, ако желае. И наистина, когато навършва 18 години, Стийв (така са го кръстили осиновителите) решава да намери родната си майка. Но опитите му дълго време се оказват напразни, а причината е съвсем проста – той не изписва вярно името на търсената жена!
След като е разбрал това, и е поправил грешката, той бързо е установил, че майка му се казва Кристин и живее някъде наблизо.
Междувременно Стийв започва работа в местен магазин и решава да попита колегите си, които са по-възрастни, дали случайно не познават жена с търсените имена и данни.
Можем само да си представим изумлението му, когато научава от шефа си, че всъщност Кристин Талади е тяхна колежка от магазина, с която младежът е работил близо осем месеца заедно! Наистина между тях е възникнала симпатия и приятелство, но никой от двамата не е можел и да подозира кой всъщност стои пред него!
Но чудото е станало! Майка и син са се намерили по този щастлив начин и дори не е било необходимо да се запознават и да свикват един с друг! Можем само да се радваме на тяхното неописуемо щастие!

Източник: http://hristiqni.com/


image0 (9K)