Ужас! Едва на 40 си отиде Миро от „Биг Брадър“

Тази сутрин e починал Мирослав Георгиев, когото всички познават като Миро от „Биг Брадър“. Победителят от втория сезон на риалити формата беше само на 40 години.

Все още не е ясна причината, довела до фатален край, нито дали през последните дни той е бил в болница заради някакъв здравословен проблем, научи ЗАРАТА.

Миналата година Мирослав Георгиев бе покосен от инсулт, от който се възстанови. Преди това е изкарал и коронавирус, както самият той е споделял пред приятели, въпреки че не си е правил тест. Твърди, че именно инфекцията е предизвикала и инсулта. За перипетиите си със здравето тогава бизнесменът сподели в профила си в социалните мрежи следното: „Моите спа процедури са малко по-различни от вашите“. След което добави: „40-годишнината ми започна ударно в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница, малко в стил Аll inclusive, и почти се доближаваше – легло, коктейли венозно, до 5л на ден вливания три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокойствие и силна храна.“

След като спечели на два пъти риалити формата, Миро се впусна в сторителството и бизнеса с машини, но преживя фалити. След това започна да управлява собствено заведение. Успя да балансира и личния си живот, срещайки бившата моделка Катя Дюлгерова. Двамата имат 4-годишен син Давид и отглеждаха заедно и сина на Катя от предишна нейна връзка – 16-годишният Денис.


image0 (9K)