Уилям и Кейт показаха новородения си син

Името на кралския наследник ще бъде обявено до дни. Очаква се момченцето да носи името на прадядо си принц Филип

[ad id=“225664″]

Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън роди здраво момче в 11:01 ч. местно време. Херцогиня Катрин бе приета в болницата „Сейнт Мери“ в Лондон рано сутринта на 23 април с начални родилни болки, а съпругът й бе неотлъчно до нея.

Девет часа след раждането гордите родители представиха новородения си син на насъбралото се множество пред болница „Сейнт Мери“.

[ad id=“263680″]

По стара кралска традиция родилката и бебето напускат лечебното заведение няколко часа след раждането. Кейт Мидълтън ще продължи възстановяването си в двореца Кенсингтън.

Младата майка изглеждаше изключително свежа. Тя бе облечена в широка червена рокля за бременни с плетена якичка .

При представянето на първородния си син и бъдещ крал на страната на 23 юли 2011 г. Кейт заложи на лятна синя рокля на бели точки и позира пред стотиците обективи с широка усмивка.

[ad id=“238430″]

Дизайнерката Джени Пакам е сред фаворитите на херцогинята. Нейн модел тя облече и след раждането на дъщеря си, принцеса Шарлот. През 2013 г. Кейт бе подбрала копринена жълта рокля с принт на цветя и по-конкретно – лютичета, който подчертаваха щастливия й вид.

Гордите родители размениха няколко думи с репортери и фенове. Очаквано вниманието грабнаха баткото и каката на новороденото, които дойдоха да видят братчето си минути преди то да бъде официално представено на света.

Третото дете на принц Уилям и съпругата му се появи на бял свят на националния празник на Англия, когато британците отбелязват деня на Свети Джордж (Георги) – покровителя на страната.

Вторият син на двойката е пети претендент за британския трон.

[ad id=“236999″]

Името на новия член на кралската фамилия ще бъде обявено до дни на специална церемония в съответствие с кралската традиция съобщенията за раждане на нови членове на семейството от 1837 г.

Любопитен факт е, че миналата седмица 81-годишният градски глашатай Тони Апълтън, оповестил публично раждането на Джордж и Шарлот, заяви, че третото отроче на кралската двойка ще бъде момче и ще бъде кръстено Филип в чест на прадядо си, херцога на Единбург.


image0 (9K)