В училище тормозели Парис Хилтън и крещели в лицето ѝ

Парис Хилтън твърди, че е преживяла “непрекъснати изтезания”, докато е посещавала специализираното училище в Прово Каньон като тинейджърка.

39-годишната звезда и DJ била изпратена в училището – което се фокусира върху поведенческото и психическото развитие – почти за година, след като редовно нарушавала забраните на родителите си да ходи по партита. Така на 17 години тя попада в изправителното школо.

Парис обвини училището в злоупотреби, твърдейки, че учителите „крещели в лицето й” постоянно.

„Знаех, че ще е по-лошо откъдето и да е другаде. Трябваше да е училище, но часовете не бяха в центъра на занятията. От момента, в който се събудех, докато си легна – цял ден ми се крещеше в лицето, крещяха и на другите и ни тормозеха”, сподели тя.

Парис също така твърди, че персоналът я е „тормозил“, говорейки „ужасни неща“ за нея и твърди, че се е стигало и до физическо насилие.

„Постоянно ме караха да се чувствам зле заради себе си и ме тормозеха. Мисля, че целта им беше да ни пречупят психически. А те упражняваха и физическо насилие – удряха ни понякога. Персоналът искаше да посее страх у децата, така че да сме твърде уплашени и да им се подчиняваме”, твърди тя.

Хилтън заяви, че имала „паник-атаки“ по време на престоя си там и „се е чувствала като затворник“.

 


image0 (9K)