ФЕРМАТА все повече заприличва на ТеКеЗеСарски водевил

Последните епизоди от ФЕРМАТА все повече заприличват на ТеКеЗеСарски водевил – Кирил Брилянтния сътворява кратка комедия под музикалния съпровод на Стефан Швейцарията, коментира ЗАРАТА.

Жалко, че Ивайло Настръхналия излезе, тъй като той много сполучливо дооформяше сатиричния характер на сценките. Не че в стопанството няма достатъчно добри актьори като Коцко, Жорката… Ала Кико е професионалист и въпреки него, на пиедестала е Живка, която е Народен артист, задължително минала през „Заслужил“! По-старото поколение е наясно със значението на тези звания.

Ето кой ще спечели във ФЕРМАТА: Време за пробуждане – догадка с намигване

Зрителят може само да е доволен, че на този етап от играта стопанството става център на постоянни селски вечеринки. Забавно е, защото злостните коментари и хвърлени обиди са все по-малко, поради простата причина, че никой на никого вече не се връзва, а както знаете – когато не получаваш ответ, става безинтересно да атакуваш. Участниците са вперили поглед във финалната лента, където е подпрян един голям чек и те планират с какви подскоци и набези да стигнат по-лесно до него.

Понастоящем всички точат зъби на Коцко, Стефан разкри стратегическото планиране на съфермерите си, Ванчето я улови непукизмът и загърби хроничната простотия на Кирил, но истината е, че блондито-мотивационен лидер ще разорава арената за 4-ти път… Тези Ванчета, бе, и в миналия сезон едно Ванче рони сълзи, шура се само в собствените си търсения, трепа ги на дуелите нон-стоп и накрая взе, че спечели 100-те хиляди. Хепи!

Да видим кой ще гушне паричките от Времето за пробуждане на 18 декември…


image0 (9K)