Фермата: Ивайло е абсолютна високопланинска тибетска лисица!

В поредния епизод от риалити предаването Фермата: Време за пробуждане, двама от участниците пресъздадоха още един народен ритуал – „зетьов ден“, видя ЗАРАТА.

Живка и Кирил разясниха значението на думата баджанаци – съпрузите на сестри, а след разказа за традициите последва и бой с върбови клонки за здраве.

Зрителите на формата коментират в социалната мрежа, че винаги, когато фермерите облекат носиите, крамолите и проблемите им сякаш се изпаряват и сякаш шевиците облагородяват характерите им. забелязва се отново покачващият се рейтинг на Живка сред феновете, но настроенията срещу Ивайло набират бясна скорост.

Ето една извадка от преобладаващото негативно мнение срещу 35-годишния Ивайло Герасимов от София:
Публикуваме без редакторска намеса

Много ми замириса на мърша тая вечер, дали не е от Ивайло?

Не разбирам как се оправдава откровената идиотия на Ивайло с прямост и честност. То си личи и по хората, които събира около себе си какъв празноглавец е. Нагъл дудньо, който не върши и не знае нищо, но пък със самочувствие.

С тези две бивши жени,Ивайло много баджанаци има.

Този наистина ли е финалист? (Така е написал един в коментар)? Кой ще пусне SMS за това човече? Плява…

Ма той е на 35 г. той може и знае всичко. Комплексар който няма дума в реалния живот. Към жена му, пусни тоз чехъл дай му свобода да диша.

Ивайло е дразнител, но има и голямо самообладание. Не знам как запази спокойствие докато Чавдар му тропаше по масата и повишаване тон + обидни нападки, а нашият си му отвръща все едно нищо не е станало и за капак си хапва на спокойствие.

Ивайло е абсолютна високопланинска тибетска лисица! Абсолютен палячо , в ежедневието мижитурка ! Нямам обяснение с какво е спечелил вниманието на кастингите. Има толкова достойни хора за показ , които наистина трябва да се видят и пoкажат на всички ! Ивайло излезе ли до три дни и е забравен . Съжалявам , че няма как да го видим когато няма ама никаква храна . Нищо не прави , но иначе голяма уста отворя като не му изнася , абсолютен кръшкач !


image0 (9K)