Фики Стораро: Искам много деца, но такъв късмет нямаме все още 

„Такъв късмет нямаме все още”, коментира той слуха, че ще става баща за втори път.

Фики иска много деца, сподели самият той при последната си медийна изява. Стораро-младши и жена му Гюлджан имат син, който в края на февруари празнува 3-тия си рожден ден. Напоследък, незнайно защо, зачестиха слуховете, че известното семейство чака второ дете.

Бих се радвал много, но за съжаление, такъв късмет нямаме все още. Надявам се в най-скоро време да се случи. Много обичам децата и бих искал да имам повече деца”, сподели Фики, който участва и в новия сезон на шоуто „Като две капки вода”.

Хитовият певец е наследил музикалния си талант от баща си Тони Стораро и не крие, че се надява и синът му ще тръгне по същия път. Наскоро Фики сподели клипче в социалната мрежа, в което пее, а синът му припява с него. „Вкъщи постоянно слушаме музика, имам много инструменти, на които свирим с голямо удоволствие. Синът ми може би усеща любовта ни към музиката и може би също ще тръгне в тази посока. Но ще си реши сам”, сподели Фики.

Певецът, който отпразнува 26-тия си рожден ден на 3 март, коментира и трудностите, през които е минал, за да сбъдне мечтата си за музикална кариера. В началото Фики, който е изключително чувствителен, много се влияел от негативните коментари, които четял за себе си в интернет. Певецът даже обмислял да се откаже от сцената. Отказал се, благодарение на подкрепата на семейството си. И най-вече на баща си Тони Стораро, който го разубедил да загърбва музиката. „Имах тежък период в началото на кариерата си, дори мислех да се откажа да пея. Вероятно защото като малък съм бил още по-чувствителен. Тогава гледах всички коментари, кой какво пише в интернет пространството и бях много разочарован от хейта. Семейството ми обаче ме подкрепи, за да не се отказвам от мечтите си”, сподели Фики.

 


image0 (9K)