Финал на „Опасни улици“: Селин става донор, а с Месут са решили нещо важно

В петък феновете на турския сериал „Опасни улици“ ще гледат от 18 часа по бТВ финала на сезона.

Полицейската сага, която предлага на зрителите както напечени ситуации и разкриване на различни криминални случаи, така и доста голяма доза свеж хумор. Вероятно именно заради това тя се приема от публиката си добре и с усмивка.

На 8 янувари е последният епизод от поредния сезон на сериала, който влезе дори и в ковид епохата, слагайки маски на своите герои, разболявайки ги и лекувайки ги.

Отношенията между колегите Джемал и Езги стигнаха до повратна точка в момента, когато стана ясно, че младата полицайка е подала документи за работа в чужбина и ѝ беше съобщено, че е одобрена за позицията „Охрана на турското посолство“ в Лондон. Влюбеният в нея Джамал обаче е сринат. Той не иска да приеме, че за пореден път в живота си ще изгуби любим човек, но и не знае как да признае чувствата си пред момичето. Тя също е ревнива към него до болка. Е, в епизода нещата малко ще се успокоят.

Бременната Бахрие, която беше блъсната от богаташкия син, чака трансплантация на черен дроб, след като извадиха живо синчето ѝ и го сложиха в кувьоз. Операцията минава успешно. Жената се събужда и първото, което вижда пред себе си, са мъжа ѝ и новороеното им дете.

В миналия епизод казаха, че някаква жена в мозъчна смърт е станала донор на Бахрие, но всъщност това е била полицайката Селин, която прие техния случай много лично и заради иемто на малкия им син Умут. В съзнанието ѝ отново преминаха жестоките картини от загубата на момченцето със същото име, което те с Масут бяха осиновили, а престъпниците убиха.

Бахрие научава истината и благодари на своята благодетелка.

В чайната на странния им приятел всички са се събрали да празнуват рождения ден на дъщерята на Пънар и Али, когато към тях се присъединяват Месут и Селим, които носят дългоочаквана новина. Най-накрая те все пак са взели решение да се оженят.


image0 (9K)