Фолкът живее в мир и разбирателство с бившите си!

Има доста примери за вражда и омраза, но ето някои който живеят в хармония.

Митичният преди години сваляч на поп-фолка Коко Динев продължава да поддържа добри отношения не само с майките на децата си, но и с тези, от които няма наследници.

Коко Динев имаше връзка с Емилия,  която си му е най-голямата тръпка. Хроникьорите твърдят, че Анелия също била влюбена в него. И понеже той си падал по тънката част, то между него и Анелия пламва страстта. Според мълвата, двамата срещнали погледи точно когато тя пеела „Погледни ме в очите“ и той я погледнал. Веднага след това последва бурна връзка. Емилия се оттеглила и Анелия се омъжила за Динев, под натиска на Мая Илиева, жената на Георги Илиев, която го накарала да навие Коко да вземе Анелия за жена. След време се развеждат, а Коко и Емилия се събират отново. И двете певици имат деца от Коко Динев, и апартаменти като подарък. Говори се, че и други певици са се уредили с жилища, без да раждат деца на бизнесмена.

Що се отнася до Ивана, тя повери на бившия си съпруг Валентин Димитров да изработи декорите за концертите й. Автор за това е дъщеря им Теодора. Ивана и Валентин се разделят преди тя да стане известна и дълги години не могат  не само да се погледнат в очите, но и една дума да си кажат. Но годините си текат и в крайна сметка Ивана му станала работодател.

Най-добър пример за стабилна връзка с бившия са Десислава и Галин. В  момента бизнесменът е женен за Галена, но пък поддържа отлични отношения с Десислава, която от своя страна е в прекрасни отношения с Галена. Двете даже направиха обща песен.

Подобен е случая с две големи прими – Лили Иванова и  Богдана Карадочева.

На Карадочева първият съпруг е Здравко Радоев. Имал е връзка с Лили Иванова. После Лили Иванова го изоставя заради Иван Пеев. С Радоев обаче продължава да поддържа добри отношения, както и с Богдана Карадочева.

Елвира Георгиева задмина всички. При нея  така се случва, че кум на втория й брак става първият й съпруг.

Димитър Рачков понякога вечеря с бившата си Христина Апостолова. Двамата са заедно с децата си и с настоящите си половинки.


image0 (9K)