Хайди Клум: Не съм добра в брака, но още вярвам в него

Тази седмица супермоделът Хайди Клум гостува в шоуто на Елън Дедженерис. Тя призна, че в предишните си два брака не е успяла да запази баланса във връзките си, но сега гледа напред с надежда и вяра в новата си любов.

Хайди Клум (45) се сгоди за звездата от поп-рок групата Tokio Hotel Том Каулиц (29) на Коледа. Супермоделът и успешна бизнесдама съобщи новината в Инстаграм със снимка на пръстена и думите: „Казах „да“!“

Тя и Том излизат от почти година. Хубавицата коментира отношението си към брачния съюз пред Елън: „Все още вярвам в любовта и брака. Да, наистина, въпреки че два пъти се провалих. Мисля, че не съм много добра в това, но… намерих един страхотен човек. Ще видим какво ще се случи“.

Първият брак на Хайди с известния фризьор Рик Пипино продължи 5 години, а вторият със Сийл – 7. Клум има три деца от връзката си с певеца и още едно от връзката си с бившия шеф на „Рено“ във „Формула 1“ Флавио Бриаторе, с когото се разделиха, докато тя беше бременна. Всъщност именно тогава започна любовта между Хайди и Сийл, който присъства на раждането на бебето от Бриаторе и го отгледа като свое, пише Дир.бг.

Том се ожени за собственичката на козметична фирма Риа Зомерфелд през 2015 г., но още същата година подаде молба за развод. Делото се проточи чак до 2018 г., защото Каулиц отказваше да плаща издръжка на бившата си.


image0 (9K)