Халфът на Берое Карлос Охене е аут за градското дерби срещу Верея! Вижте защо

Утре, 14-и юли, „Берое“ излиза в първи официален двубой за новия сезон на родното първенство. Съперник в първия кръг на Първа професионална лига за сезон 2017/18 г. е съставът на „Верея“ (Стара Загора), а срещата ще се играе на стадиона под Аязмото. Главният арбитър на двубоя Георги Кабаков от Пловдив ще даде първи съдийския сигнал точно в 21:00 часа.

Билетите за мача са на цена 5 лв.

Днес старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш даде пресконференция за представители на медиите.

[ad id=“218001″]

„Утре ще видим дали сме доволни от работата. Момчетата наистина работиха. Работихме абсолютно всички в клуба. Има подобрение от това, което съм забелязал още в началото. Естествено, че времето за никой не стига, но в крайна сметка мачовете чукат на вратата и започваме.“, каза Томаш за началото на шампионата. Той говори за предстоящия съперник: „Отбор с добра сплав и добър колектив. Подсилиха се наистина. Предполагам, че няма да избягат от собствения си стил и начин на игра. Добър отбор.“, както и за шампионата като цяло: „Според мен ще има доста изненади. Най-важното е да вдъхновим нашите футболисти да дават максимума от себе си всеки мач. Естествено, че не е възможно, но футболът затова е интересен. Виждаме големи европейски отбори на какво ниво са. Въпросът е да изпитват удоволствие от това, което вършат. Ние трябва да направим така, че да изпитват удоволствие. Ако това се случи ние ще бъдем радостни.“

[ad id=“218001″]

За двубоя  „Берое“ няма да може да разчита на наказания Карлос Охене и контузените Пламен Тенев и Антон Карачанаков. Ето групата на „зелените“ за двубоя:

Душан Перниш, Михаил Михайлов, Асен Георгиев, Веселин Пенев, Георги Динков, Емин Ахмед, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Денислав Станчев, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут и Ерик Почански.

[ad id=“218001″]

Георги Кабаков от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Маргаритов от Пловдив и Георги Дойнов от Велико Търново


image0 (9K)