Хареса ли ви нафуканото поведение на Йордан на дуела снощи във Фермата?

Илюзионистът Йордан Белев автоматично стана първи дуелист в поредния елиминационен дуел в шестия сезон на Фермата. Габровецът за първи път е на арената и доста може да се коментира неговото нафукано поведение пред камерите.

Той толкова много наподобява опонента си Стоян, когото избра за втори дуелист, че между френетичното перчене на гайдаря в битката му с Кустев преди време и това на фокусника снощи, няма абсолютно никаква разлика.

Мария: Няма да поддържам никакви отношения с Надя след Фермата

Йордан изглежда е решил да печели двубоя на всяка цена. В неговите представи погромът изобщо не стои.

Но необходимо ли е да се удряш в гърдите постоянно, че ще биеш противника си с максималния брой точки 10:0? Да заставаш на старт за въпрос от алманаха, сякаш се явяваш на 100 м в олимпийска надпревара?

Не, че на Стоян отново не му дойдоха на гости пак старите номера…

Даяна призна, че е играла роля във Фермата

Гайдарят видя дебелия край, че ще загуби първата игра „Електродомино“ и като многострадалец веднага се ожали, че ще му спре сърцето от тока, който ги жулваше от време на време, за да ги затруднява в подреждането на дървените плочки. Това негово оплакване доведе воодещия Иван да започне да се оправдава притеснено, че токът бил слабичък, че всеки го усещал по разлчиен начин, но в един момент доста му се дръпна увереността.

Две от ирите в дуела приключиха. Резултатът е в полза на Йордан. Тази вечер ще има още, за да стане ясно кой ще продължи напред.


image0 (9K)