Харисън Форд призна дали е добър родител

Харисън Форд призна дали е добър родител

БГНЕС

Харисън Форд говори откровено за ролята си на баща.

80-годишният актьор застава на корицата на списание Esquire, а в интервюто споделя повече за личния си живот и как е успял да балансира изграждането на успешна кариера с грижата за децата си. В момента Форд промотира петата част от поредицата „Индиана Джоунс“, която ще бъде и последна. Филмът направи премиерата си в Кан преди седмица, получавайки бурни аплодисменти след последната сцена.

Известен с това, че пази личния си живот далеч от публичното пространство и рядко говори за семейството си, Форд реши само леко да открехне вратата по тази тема. Попитан за отглеждането на децата по време на изчакването към холивудския връх, актьорът сподели няколко дълбоки мисли и чувства.

„Мога да ви кажа само едно. Ако не бях толкова успешен, сигурно щях да бъда по-добър родител“, казва той. Допълва, че не се страхува да признава провалите си, защото е напълно наясно, че самият той е отговорен за тях и няма как да ги избегне. Смята, че по-постоянният родител е много по-добър в отглеждането на деца, отколкото такъв, който непрекъснато пътува или работи по 18-20 часа в денонощието.

Харисън Форд има двама сина – 56-годишния Бенджамин и 54-годишния Уилард – които се раждат от брака му с илюстраторката Мари Маркуардт. Той също така е баща на 35-годишния Малкълм и 32-годишната Джорджия, който има от втората си съпруга Мелиса Матисън. Със сегашната си избраница – Калиста Флокхарт, актьорът осиновява Лиъм, който вече е на 21 години и наскоро се дипломира.

Харисън Форд прибира 34 млн. долара от „Междузвездни войни“

Харисън Форд претърпя самолетна катастрофа

Джеймс Марсдън придружавал Калиста Флокхарт на първата ѝ среща с Харисън Форд

Въпреки голямата разлика във възрастта между петте му деца, Форд я смята за предимство, когато става въпрос за помощ във възпитанието.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)