Крими новини

Хванаха мъжа, нападащ и обиращ жени в Стара Загора

Първото нападение с подаден сигнал до полицията е на 21 април, четвъртото – на 7-ми май. Жертвите са четири жени в парк „Загорка“, бул. „Крайречен“, на ул. „Георги Кюмюрев“ и ул. „Христо Смирненски

В бюлетин №112/2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено съобщение, че на 21.04.2019 г., около 12.00 ч., в гр. Стара Загора, на ул. „Георги Кюмюрев“, е извършен грабеж, при който от 77-годишна жена е отнет дамски несесер със съдържащите се в него портмоне с 50 лева, лични документи, банкова карта и мобилен телефон.

В бюлетин №120/2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено съобщение, че на 30.04.2019 г., около 11.35 ч., в гр. Стара Загора, парк „Загорка“, е извършен грабеж, при който от 36-годишна жена е отнета дамска чанта с намиращ се в нея портфейл със сумата от 300 лева.

В бюлетин №126/2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено съобщение, че на 05.05.2019 г., около 18.50 ч., в гр. Стара Загора, на бул. „Крайречен“, е извършен грабеж, при който от 51-годишна жена е отнета найлонова чанта, заедно с намиращо се в нея дамско портмоне със сумата от 10 лева.

В бюлетин №128/2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено съобщение, че на 07.05.2019 г., около 12.20 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул. „Генерал Столетов“ с ул. „Христо Смирненски“, е извършен грабеж, при който от 38-годишна жена е отнета дамска чанта, съдържаща лични документи, дебитни карти и портмоне със сумата от 100 лева.

Във връзка с четирите случая в Първо РУ – Стара Загора са образувани и се водят досъдебни производства за престъпления по чл.198 от НК.

В резултат на проведените оперативно-изидрвателни мероприятия е установен и задържан извършителят на деянията – 27-годишен мъж от гр. Стара Загора. С постановление на Районна прокуратура – Стара Загора на същия е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работата по документиране и доказване на цялостната му престъпна дейност продължава.

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Доц. Ташев: От Скопие изтича класифицирана информация към Сърбия и Русия

Белград дърпа конците, посочи експертът...

52 минути ago

Габриела Маринова от Берое спечели сребро на световното по карате стил „шотокан“

  Габриела Маринова от IXв клас на СУ "Максим Горки" спечели сребърен медал на Световното…

един час ago

Кевин Питерсън: Дължите извинение на Джокович, беше прав за ваксините

Ваксината AstraZeneca беше изтеглена от употреба...

един час ago

Борис Бонев: Политици си правят кампания на гърба на хората в София

"Гордея се, че има политиците в тази община, които изпълняват своите обещания"...

един час ago

Балабанов: Промяната се оказаха другата страна на една и съща монета

В България никога не съм бил сигурен, че изборите са 100% честни, посочи той...

един час ago

ГДБОП задържа двама души в София за измама

Те са се представяли за служители на дирекцията...

2 часа ago
image0 (9K)