България

Хепатитът на Ласкин овладян, изписаха го от болницата

Изписаха от болницата Иван Ласкин, научи „България Днес“ от лекар от Втора градска болница в София, където доскоро бе пациент актьорът. Талантливият мъж на чаровната Алекс Сърчаджиева е приет с хепатит в здравното заведение преди две седмици, но състоянието му е овладяно и той е в добро разположение на духа и тялото.

[ad id=“225664″]

„Вече дори разказва вицове, шегува се с положението си“, споделят приятели до Ласкин. Неотлъчно до него са Юлиян Константинов и рок звездата Фънки. Двамата се чуват по няколко пъти по телефона с актьора и жена му.

След като излязъл от болницата, Иван решил, че сега е времето да продължи с книгата си, която вече започна, и седнал пред компютъра. Преди време половинката на Алекс Сърчаджиева се отказа от театъра, недоволен от качеството на спектаклите и репертоарната политика на трупите. Ласкин заяви, че е актьор от детските си години и е дошло време да смени амплоато. Иван, който винаги се е увличал от писаното слово, от доста време подготвя първата си литературна творба. Твърди се, че тя ще обедини метафоричните разкази в радичковски стил и ще се превърне веднага в бестселър.

[ad id=“263680″]

За разлика от него, Алекс няма намерение да слиза от сцената. Есенният сезон е особено напрегнат за нея, тъй като води риалити шоу, което съвпада с репетиции в нови постановки в Сатиричния театър, където тя постъпи на щат, след като напусна трупата на Военния театър в знак на солидарност с мъжа си.

http://BNews.bg

Иван Дарийков

Recent Posts

Новатори в Пловдив: Ще возят бюлетини с градския транспорт и „Чистота“

Ще се включи и техниката на "Паркове и градини"...

31 минути ago

Засилени мерки за великденските празници, къде родната полиция ще ни пази?

Предстоят тежки дни от гледна точка на трафика...

35 минути ago

Слави загуби дело за 100 хил. лева срещу Радостин Василев

Политическата кариера на Василев започна в ИТН...

55 минути ago

Хванаха шофьор със 146 км/ч на ограничение 50 км/ч

Скоростта е засечена от екип на РУ-Твърдица...

един час ago

Ще запомним НС с перманентна предизборна кампания

Хронично негласуващите са хора с успешен бизнес...

един час ago
image0 (9K)