Любопитно

Холивудски актьор е обвинен от млада българка в насилие (снимка)

24-годишната Ефросина Ангелова е жената, която в средата на март обвини актьора Арми Хамър в изнасилване и побой.

Във видео пресконференция младата жена, която се представя с името Ефи, споделя смущаващи подробности за връзката си с холивудския актьор. Тя твърди, че през 2017 година Хамър я насилвал в продължение на 4 часа и я пребил. Тя споделя, че с години е била подложена на психически и физически тормоз от страна на Арми Хамър. Страхувала се е за живота. Била сигурна, че актьорът ще я убие.

Всичко започна преди няколко месеца, когато в анонимен профил в социалната мрежа Инстаграм, който към днешна дата вече е изтрит, са публикувани десетки снимки и текстови съобщения, изпратени от официалния профил на Хамър. В тях той отправя редица неприлични предложения. Директно коментира, че иска да има своя робиня. Пише и за канибализъм, информира БНТ.

По време на видео пресконференцията през март стана ясно, че зад шокиращите разкрития стои млада жена, която живее в Европа. Чуждестранни медии успяха да открият нейните лични профили в Инстаграм и във Фейсбук. Те откриха, че тя е на 24 години. От България е и се казва Ефросина Ангелова.

С Арми Хамър се запознали през 2016 година чрез интернет, след което започнали връзка. Ефи разказва как в началото актьорът бил много мил с нея, но с времето започнал да я контролира и да я заплашва. Тя твърди, че той я биел с камшик по стъпалата, за да не може да ходи.

Адвокат на Ефросина е Глория Олред, която представляваше американската репортерка Джени Суши, която заведе дело срещу Кубрат Пулев за целувката му след боксов мач в САЩ през 2019 година.

Арми Хамър си е партнирал с десетки популярни актьори, сред които Леонардо Ди Каприо и Клинт Истууд. Става известен с ролите си в „Призови ме с твоето име“ и „Социалната мрежа“.

Полицията в Лос Анджелис е започнала разследване срещу 34-годишния Хамър. Самият той отрича всички обвинения. Филмовите му ангажименти бяха отменени. С него прекъсна отношения и компанията, която го представлява.

 

 

 

Пламен Пенчев

Recent Posts

Славов: Управлението в турбулентни времена има своя цена

Не се отказахме да вземем правилните решения, каза той...

4 часа ago

4 грешки в любовта, които неуверените хора правят

Концентрирате се върху собствените си емоции...

4 часа ago

Лудогорец е шампион на България! Победи ЦСКА и грабна 13-та си поредна титла

Много голове и меле в Разград, Дуа герой с дубъл...

5 часа ago

Фандъкова: Нужно е стабилно управление, диалог и партньори

ГЕРБ-СДС се надяват да върнат хората към гласуването, допълни тя...

5 часа ago
image0 (9K)