Хороскопът ви за утре вече е тук – 16 декември!

В неделя ще имате очакване за разговор или събитие свързано с дете. В случай , че става дума за ваше собствено дете, тези събития ще имат връзка с ваши общи планове за новата седмица.

Неделя вещае неочакван срив или провал, кражба или загуба с непредсказуеми последици. Тези неща може да не ви засягат пряко, да засягат ваши роднини или познати или да се развиват в обществен план.

Ако възникнат битови проблеми в дома ви, тяхното разрешаване ще изиска повече време.

Ще сте склонни да обвинявате някого за тяхното възникване.

Ще получите новина или ще имате разговор с жена, който ще ви вдъхне голяма доза оптимизъм за бъдещето.

Овен

Денят е благоприятен за пътувания. Те могат да ви изпълнят с оптимизъм и радост. Препоръчва ви се да се отърсите от обичайните си рамки на поведение.

Но все пак не изменяйте на принципите си. Не бива да се съмнявате днес в чувствата на околните към вас.

През втората половина на деня е вероятно да си създадете семеен конфликт.

Телец

Вашият жизнен потенциал се увеличава видимо. Забелязвате, че лесно разбирате скритите мотиви, които движат някои хора и знаете как да се възползвате от това.

Може да преразгледате отношението си към парите и то да стане по-рационално. Сънищата ви са показателни и може да се сбъднат след три дни.

Близнаци

Посветете този ден на индивидуални занимания и подготовка на предстоящия празник. Възможни са известни промени в живота на самотните представители на знака.

На тях им се налага да избират между любовната си страст и своето обществено положение.

Преценете добре избора си, защото любовното ви увлечение може да не бъде дълготрайно.

Рак

Успехите ви са зависими от вашата съсредоточеност и увереност в себе си. Не трябва да попадате в ситуации, когато успеха на вашите начинания зависи само от вашата популярност и връзки.

Вероятна е среща със стари приятели. Топлата и задушевна обстановка на спомените ви носи душевен комфорт.

Лъв

Денят е благоприятен за реализация на собствените творчески заложби. Днес сте оптимистично настроени. Дори сте обсебени от щастие. Любимия човек изиграва немалка роля за това.

Неговата непосредственост ви импонира. Спомняте си за най-щастливите мигове в живота си.

Използвайте вечерта да посетите някое културно мероприятие. Отидете на нашумял спектакъл или интересен филм.

Дева

Посветете деня си на индивидуално творчество, семейни задължения, общуване с приятели или посещения на културни мероприятия. Полезно ви е да се отдадете на приятни часове с книга в ръка.

Посетете музикален концерт. Сънищата ви днес са пророчески и може да изменят съдбата ви.

Везни

Много е вероятно точно днес да почувствате тежестта на поетите по-рано задължения. Денят е благоприятен за колективни ангажименти. Ако възникнат трудности, не се притеснявайте да поискате помощ от околните.

Чувствата ви днес придобияват невероятна дълбочина. Вие не трябва да пропускате шанса си и да създадете благоприятни основи за дейността си.

Скорпион

Не е изключено да се появят внезапни проблеми и да ви се наложи да поискате спешно финансова подкрепа. Не се стеснявайте да я поискате от приятели и от роднини.

Работата над себе си и собственото духовно израстване ви помагат да се освободите от от собствените недостатъци и заблуждения.

Обърнете внимание на любимия човек и неговите проблеми.

Стрелец

През този ден чувствата ви са изключително разнообразни и дълбоки. Вие не трябва да пропускате този изключително благоприятен период за контакти с приятели и партньори.

Бъдете общителни и любезни. Общуването с тях може да внесе душевно равновесие в мислите ви и да ви зареди с енергия.

Козирог

Денят е подходящ за индивидуални творчески занимания, общуване с приятели и близки хора, развлечения и удовлетворяване на своите желания. Днес ви очакват добри новини и приятни срещи.

Избягвайте да се вглъбявате в себе си и ли пък да бъдете прекалено контактни. Изберете златната среда.

Добре съзнавате, какво е необходимо за създаване на добри впечатления.

Водолей

Посветете деня на семейните си задължения и любимите си занимания. Полезно е да общувате с приятели и партньори. Благоприятно е посещението на обществени мероприятия.

Ако се натъкнете на трудности, добре е да поискате помощ от приятели. Чувствата ви са пъстри и емоционални.

В семейството ви цари любов и разбирателство.

Риби

Добре да намерите сили в себе си, за да се отделите от злободневните проблеми. Периодът предразполага към съсредоточаване върху духовните неща.

Различни контакти в една или друга степен са неудовлетворителни. Не бива да бъдете прибързани в решенията си и колебливи в постъпките си.

Вечерта е полезно да се поразходите на свеж въздух.


image0 (9K)