Любопитно

Хороскопът ви за 21 декември вече е тук

В събота мнозина вече ще са настроени празнично и с нагласа за приключване на годината и на основните задачи за този месец.

Ще бъде важно да показвате преди всичко своята любов и уважение към хората около вас, да избягвате прекалената емоционалност и дребнавост в това, как отговарят хората на вашите чувства.

Избягвайте да вгорчавате живота нa други хора, защото това в никой случай няма да направи по-сладък вашия живот.

В събота е възможно да разговаряте по-важен въпрос с мъж, който ще касае документ или финансови дела.

Мъжете ще имат благоприятен ден за вземане на важни решения, относно бъдещи проекти и планове, които ще се нуждаят от предварително финансово обезпечаване.

Младите жени нека насочат вниманието си към разрешаване на домашни проблеми и неприятности, преди те да са се задълбочили твърде много. Избягвайте конфликтите, независимо дали истината е на ваша страна или не, защото рискувате да развалите отношенията си с важни хора, точно преди празниците.

Ако пътувате, то поводът определено ще е приятен и важен за вас, но нека приповдигнатото ви настроение не ви попречи да бъдете предпазливи и да спазвате правилата за движение.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще ви се наложи да сортирате по важност новините и информацията, които ще получите. Вероятно ще имате едни очаквания за деня, а ще реализирате други неща, което в никой случай няма да ви навреди.

Нагаждайте към събития и хора без да показвате раздразнение или други негативни чувства. В противен случай много скоро ще разберете своята грешка, и как умишлено или не, сте наранили други хора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде важен и в много отношения специален ден за вас, особено ако емоционално и психически сте готови да се радвате на това, което ви се дава, независимо дали покрива вашите очаквания.

Денят вещае добри новини свързани с пари и възможност да спечелите такива от основната си работа или от допълнителен ангажимент. Този ден има своята мисия в живота ви и само духовно отворените личности ще могат да усетят неговия смисъл.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, може да се разстроите или натоварите психически с някои битови проблеми, аварии с техника или с други материални неблагополучия.

Внимавайте с покупките, които правите и не се впечатлявайте от изгодните цени или промоции. Това особено важи в случай, че купувате нещо, което смятате да използвате за подарък.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота е важно да се съхраните физически, психически и емоционално. Избягвайте всяко нещо или всеки човек, които биха ви натоварили с разговори или с различни искания, тъй като няма да сте много търпеливи и лесно може да възниква конфликт.

В събота ще възникне деликатна ситуация свързана с дете или с млад човек, които не живеят във вашия дом.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Слънцето се показва на Великден, градусите ще стигнат 23

Само на отделни места ще има краткотрайни валежи...

52 минути ago

Откриха двама издирвани младежи от Русе

Двамата отишли при дядото на единия и объркали пътя...

2 часа ago

Три коли се ударха край Омуртаг, има ранен

Тежката катастрофа е станала на пътя Велико Търново - Варна...

2 часа ago

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

2 часа ago
image0 (9K)