Любопитно

Хороскопът ви за 30 януари вече е тук

В сряда ще имате ангажимент или ще обсъждате събития свързани с пътуване на човек от кръга ви роднини.

Ще имате възможност да изчистите недоразуменията и хармонизирате отношенията в дома и в семейството си. Възможно е да ви зарадва конкретен успех или новина важна за собственото ви семейство. Във финансов план сряда ще изиска по-голямо внимание и съсредоточеност при работа с пари или с документи.

През този ден има вероятност младите жени да преживеят една  ситуация, която ще ги накара да погледнат по-реално върху мечтите и плановете си. Тази сряда е благоприятен ден за дейности, свързани с комуникации, пътуване и транспорт за мъжете до 35 годишна възраст.

Овен

Ставате твърде пресметливи и практични, а това може и да не хареса на любимия ви човек. Склонни сте да натрапвате мнението си, да спорите без особени причини и да говорите остроти.

Ако ръководите учреждения, свързани с културата, възпитанието или развлеченията, подходете към работата си сериозно и конструктивно.

Тогава може да успеете да видите и разширите перспективите на предприятието и да направите нужната реорганизация.

Телец

Прямотата и оригиналността предразполагат към вас хората с всякакъв характер. Възможно е да страдате от липсата на обективност в оценката на поведението на децата или на по-възрастните роднини.

Вероятно е толкова да бързате при взимането на решението, че преждевременно да изключите болшинството варианти, загубвайки гъвкавостта си на мислене и способността да реагирате адекватно на изменението на ситуацията.

Близнаци

Възможно е да избухнете бързо, когато опре до романтичните увлечения, но и бързо да охладнеете, ако чувствата не срещнат взаимност. По-скоро домашните ви няма да поддържат вашите нови увлечения и грандиозни планове, които вие ярко описвате като бъдещо благоденствие.

Съумявате да общувате и установявате делови контакти, да убеждавате и уговаряте хората, които могат да поддържат вашите начинания.

Рак

Любовните ви отношения могат да минат на заден план. Опитвате се да се изолирате от семейните проблеми. У мнозина се появява желанието да се усамотят, да медитират, философстват или да се потопят изцяло в работата.

Обикновено доста скромни, може да имате множество идеи, които да изкажете, без да се страхувате и срамувате и да предизвикате интереса на началството.

Лъв

Възможна е тайна любовна връзка, която макар и богата на преживявания и романтика, няма да продължи много. Само общите неща и взаимната помощ помагат да се спаси брака.

Заедно можете да осъществите, на пръв поглед, нереални планове. Работата може да ви донесе известност.

Дева

Компромисът е възможен само при взаимен стремеж. Обърнете особено внимание на отношенията в семейството както между съпрузите, така и между бащата и децата.

Успявате да разрешите основни проблеми, да се издигнете на нужната висота и там да заемете достатъчно здрави позиции.

Вероятни са големи харчове на пари, свързани с благоустройството на офиса или дома, а също с потребностите на семейството и децата.

Везни

Възможно е желанието веднага да постигнете своето без да се съобразявате с чувствата на партньора, да развали по-нататъшните ви отношения. В семейството са възможни огорчения, разочарования и обиди.

Не надценявайте силите и възможностите си. Заемете си с недовършени работи и не се опитвайте да строите нови планове.

Не се скъпете за благодарност към своите покровители и съратници.

Скорпион

Усещането, че мечтите на целия ви живот не са се реализирали, ви носи известно разочарование. Не всичко в отношенията с околните устройва Скорпионите, тъй като изискванията им са твърде високи.

Не е изключено появяването по пътя ви на малки трудности да ви подтикне към рисковани и дори коварни действия по отношение на конкурентите.

Дори и да е възможен доход, то той е съвсем малък.

Стрелец

Възможно е да се проведе важен разговор, от който зависят по-нататъшните отношения с възлюбените. Получавате вест от далечен роднина, за чието съществуване дори не подозирате.

Гответе се за промени в личния си живот. През този ден преминават благоприятно срещите и съвещанията с различни хора.

В резултат получавате увереност в утрешния ден и необходимата помощ от страна на приятели и познати. Отстоявайте интереси си.

Козирог

Възможна е духовна близост с вашия избраник, общност на интересите, но при това е вероятна сексуална несъвместимост. Стремете се към съвършено нови отношения с близките, които трябва да бъдат основани на взаимното доверие и уважение.

Периодът е многообещаващ, но пълен с изненади. Насочете силите си към постигане на целта.

Водолей

Любовта ви е завладяла изцяло – вие сте абсолютно щастливи и спокойни. Ценете настоящия момент и се наслаждавайте на всяка приятна минута.

Събитията от деня помагат да възстановите мира и съгласието в семейството си. Благоприятен ден за индивидуално или колективно творчество.

Риби

Проявете активност в любовта, постарайте се да разширите кръга от познати, опитайте си щастието. Възможно е днес да бъдете по-възприемчиви към външни влияния.

Съвместно прекараното свободно време укрепва взаимното разбиране в семейството.

Ако работите в спасителната служба, служите в армията или сте хирург или травматолог, се справяте успешно със задълженията си и сте в правото си да очаквате заслужено повишение.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Любовният ви хороскоп за май

Не бива да бързаме...

12 минути ago

Хартиените бюлетини на изборите за НС и ЕП ще са с различни цветове

23 партии и 11 коалиции ще се борят за гласа на избирателите...

28 минути ago

Контрера: Археологическите разкопки около „Св. Неделя“ са зарити

Какво се случва с археологическия обект?...

един час ago

Главчев няма да взима заплата като външен министър, само като премиер

Като служебен министър-председател той получава 11 000 лева...

един час ago

Часовникът на най-богатия пътник на “ Титаник“ е продаден за 900 000 паунда

Първоначално очакваната цена е била 150 хиляди паунда...

2 часа ago

Koe e фитнес предизвикателствотото, което подлуди света?

Какво представлява и дали е подходящо за следване...

2 часа ago
image0 (9K)