Хороскопът ви за 4 декември е вече тук

На 4 декември започва нов цикъл на развитие, в който основното ви внимание ще трябва да бъде насочено към финансовите ви ресурси, тяхното използване и умението да се предпазите от неприятни парични затруднения.

В сряда внимавайте какви документи подписвате и с какви обещания за пари се обвързвате. Някои от вас ще се наложи да посетят училище или детска градина във връзка с разговор или мероприятие, свързано с дете. Внимание ще изиска здравето на жена, като жените родени под знака на Телец, Козирог или Дева ще са по нестабилни в здравословен план. Ще ви зарадва новина, предложение или покана от страна на жена, което ще приемете с вълнение и специални емоции.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде специален ден за вас, тъй като с лекота ще изпълните важни задачи или ще получите неочаквани шансове за това. Приемайте всяко събитие или разговор с необходимата сериозност. Не пренебрегвайте думите на хора, които се опитват да разговарят с вас откровено. Мнозина ще се зарадват на пари, които предварително ще бъдат очаквани.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще приемете твърде емоционално неприятностите, които циркулират в семейните ви отношения. Няма да бъде важно за вас кой е виновен, а защо именно на вас се случват такива неща. Един по-егоистичен поглед върху събитията определено няма да ви бъде в полза. Дайте най-доброто от себе си за семейството и за близките си хора, като изненадате самите себе си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, по-голяма част от ангажиментите ви по някакъв начин ще бъдат свързани с мъже. Ще ви бъде трудно да изпълните задачи, които смятате, че някой друг трябва да свърши. Каквито и емоции да бушуват вътре във вас, опитайте се да наложите контрол върху тях и да се възползвате максимално от благоприятните тенденции на този ден. Ще научите важни неща за събития в живота на хора, родени Под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда вашите домашни и семейни ангажименти ще нараснат. Близките ви хора ще ви натоварят с повече задачи, като че ли тези които вече имате не са достатъчни. По-голяма отговорност от вас ще изискват неща, свързани с битови уреди в дома, техника на работното ви място, с личен автомобил и други машини. По-голямото натоварване в сряда ще ви направи лесно докачливи и избухливи.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)