Любопитно

Хороскопът ви за 6 октомври вече е тук

В неделя използвайте максимално енергията си за изграждане на важни планове, чиято реализация ще следвате през следващите седем дни. Време е да градите базата на неща, чийто успехи са важни за вас в близките няколко дни.

Избягвайте да правите сами диагноза на здравословно неразположение, което ви притеснява вас или друг човек от семейството ви. Може да очаквате конкретни (хубави или лоши) новини свързани с вашите финансови интереси. Каквито и да са, те ще ви дадат ясна представа, на какво и на кого ще можете да разчитате през следващите дни.

Ако пътувате в неделя, все ще се намери човек с опърничав или избухлив характер, който ще действа или говори според собствените си правила. Неделя ще бъде благоприятен ден за професионални изяви и представяния за голяма част от жените.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате ден изпъстрен с най-различни контакти с хора от други градове и държави. Ще научите най-различни или важни (полезни) за вас новини.

Ще правите по-оптимистични планове за бъдещето си. Особени емоции може да изживеете с приятели родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще търсите контакти с деца или с по-млади от вас хора. Ще ви бъде приятно да общувате с тях, тъй като те ще ви заредят с позитивна енергия.

В неделя може да отидете някъде на гости или да посрещнете гости в дома си. Използвайте благоприятните тенденции на този ден за любовни преживявания, за развитие на ваши романтични отношения и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще получите по-голяма яснота за планове, с чието развитие ще се ангажирате през следващата седмица. Почти в детайли ще изградите своя график за следващите седем дни.

Подобно планиране на задачите ви в този момент ще бъде особено важно поради различни причини.

В неделя може да имате трудна комуникация с членове на семейството си, които ще намерят начин (умишлено или не) да ви обидят или да ви поставят в неловка ситуация.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще бъдете натоварени с множество разговори, срещи и други междуличностни контакти с най-различни хора от близо и далеч. Подобни действия може да са на база вашата работа, семейни или приятелски отношения, политическа или обществена дейност и др.

Ще получите голям обем от информация (новини или клюки), които вие сами ще решите как да отсеете, за да запазите най-важното за вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Има епидемия от кражби от магазините, ръстът е до 70%

Преди се крадеше на дребно, сега е абсолютно организиран бизнес...

5 минути ago

Градушка колкото лешник се изсипа над Плевен

Голяма част от града остана без ток...

13 минути ago

В центъра на София: Силна музика и пияни хора редовно след 22.00 ч.

Сигнализирайте и вие за нередности в Helpbook.info...

49 минути ago

Протест в столицата в памет на загиналите Ани и Явор

Година след смъртоносната катастрофата промяна няма...

60 минути ago
image0 (9K)