Хороскопът ви за 7 октомври вече е тук

В понеделник ще започнете седмицата с необходимост от вземане на важни решения. За някои от вас те ще имат връзка с дете, за други с пари, за трети с организирането (или присъствието) на важно събитие през седмицата.

Като цяло тенденцията за развитието на делата ви ще бъде позитивна. Ще бъде важно да не се връщате към несполуки или неприятни преживявания от изминалата седмица. Тяхното задълбочаване ще отвори нови проблеми или ще влоши още повече отношенията ви с други хора.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори, особено с родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Избягвайте песимистични настроения за събития или обстоятелства в дома ви, тъй като всяко едно от тях в момента има невидимо, но благоприятно развитие за вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансовите ви дела и ангажименти (особено за тези, които са свързани с договор или с документи).

Ще имате възможност да реализирате предварителните си планове за този ден. Понеделник вещае важно събитие свързано с жена.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, за вас началото на седмицата може да започне с романтично съобщение, любовно преживяване, ново запознанство и др. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на истинските любовни отношения. Там, където днес има проблеми, те само ще покажат реалните чувства на някой от партньорите.

Бъдете ведри и оптимисти. Предложение или разговор с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде повод за размисъл.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще дадете приоритет на семейните си задачи и задължения. Ще имате повече разговори с роднини от близо и далеч. Разговор или събитие с момиче или с млада жена ще ви създаде приятно настроение или надежда за нещо.

Това ще бъде специален ден за вас, приемете го такъв и действайте по изпълнение на вашите планове и мечти. И не забравяйте силата на светлината от една усмивка.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще се чувствате уморени или отпаднали, с нестабилни емоции и настроение. Среща или разговор с мъж може да ви стабилизира за кратко време, но като цяло ще се отдадете на някакви собствени предчувствия за бъдещи събития и преживявания.

Избягвайте да се ангажирате със сериозни финансови дела. Работете върху умението ви да излизате от подобни емоционални спадове.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 


image0 (9K)