Хороскопът за вторник вещае добър шанс в търговията за Телец, Дева и Козирог

Във вторник дайте приоритет на домашните си и семейни задължения. Разбира се, от това не бива да страда работата или бизнеса ви, но ако и там имате много задачи, опитайте да осигурите някакъв баланс във всичко.

Нещата ще зависят от умението ви да организирате по най-добрия и практичен начин отговорностите си. Този ден ще благоприятства разговори или действия от финансово – имотен характер с роднини и с близки хора. Ако възникнат неочаквани неприятности в семейството, те по-скоро ще са заради неизчистен проблем от последните 5 – 6 дни.

Поводи за малки радости ще имат родените под въздушни и огнени зодиакални знаци.

Мъжете над средна възраст днес ще получат нов шанс да реализират своя стара идея или желания, да възстановят прекъснати или забравени отношения с хора отблизо и далеч. Жените над средна възраст ще имат благоприятен ден за обмисляне и организиране на свои бъдещи професионални или бизнес задачи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще планирате да свършите повече работа в дома или за семейството си. Възможно е неочаквано събитие да промени някои ваши планове за този ден. Бъдете внимателни с важни покупки през този ден, ако те имат връзка с домашния бит. Не пропускайте благоприятните обстоятелства за лечение и възстановяване след болест или операция.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник ще бъде добър ден за работа и за всичко с развитието на деловите контакти. Ще преживеете изненада, вероятно свързана с пари. Това ще бъде благоприятен ден за продажба на стоки и услуги, ако работите в този бранш. В личен план ще преживеете специални емоции. Внимание обаче ще изискат събития или разговори за дете или за млади хора. Осланяйте се на максимална откровеност и искренност в думите си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за реализиране на планове, свързани със семейството ви. Ще можете лесно да комуникирате с хората около вас. При нужда ще получите разбиране или помощ от страна на важни хора. През този ден ще имате интересни преживявания с ваше собствено дете, или с друг млад човек от семейството. Любовният ви живот едва ли ще ви изненада с нещо. Внимание ще изискат разходите, които планирате да направите, или които неочаквано ще възникнат.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще ви предостави възможности да започнете нови неща, които ще са важни за семейството или за работата ви. Може обаче да се задълбочат ваши любовни или емоционални проблеми. Желанието за контрол върху чувствата ви или брачните отношения, няма да бъде толерирано от страна на партньора ви. Финансовите дела ще зависят от дълбочината на съответния проблем или ситуация, която преживявате. На този етап нямате неразрешими проблеми, но всеки всичко ще се нуждае от своето време за развитие. Неприятен спор с приятел може да прерасне в излишен конфликт.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)